Bing mainonta - Edullista mainontaa

Kun hakusanamainonta mietityttää kannattaa muistaa Bing-mainonta sillä on erinomainen tapa tavoittaa asiakkaat bing-hakukoneen kautta. Bing-mainonta toimii kuin, kuten Google AdWords-mainonta, eli mainoksesi näkyvät Bingin hakutuloksissa, kun palveluitasi etsitään ja maksat vain tuloksista.

mainonta

Miksi Bing-mainonta on toimivaa?

Bing ei ole hakukoneena yhtä iso ja tunnettu kuin Google on se silti Suomen toiseksi suosituin hakukone ja sen kautta tehdään lähes 20 miljoonaa hakua kuukaudessa. Bing on myös oletushakukoneena Microsoftin-selaimissa, kuten Internet Explorer ja Edge. Käytännössä Bing-mainonta vastaa, Google Ads-mainontaa, eli mainoksesi näytetään hakutulosten yläpuolella, kun tarjoamaasi tuotetta tai palvelua etsitään ja mikä parasta maksat vain, klikkauksista.

Bing-mainonta on kuitenkin huomattavasti edullisempaa, kuin Google Ads-mainonta on se erittäin tehokas mainonta tapa. Edullisuuden lisäksi Bing-mainonnan konversioprosentti on yleensä todella korkea, eli iso osa Bing-mainonnan kautta sivustollesi saapuvista käyttäjistä tekee esimerkiksi ostoksen.

Miten bing mainonta toimii?

Useilta mainostajilta Bing Ads saattaa jopa kokonaan unohtua, koska hakuvolyymit ovat Googleen verrattuna selkeästi pienempiä. Bing Adsissa on kuitenkin omat hyvät puolet ja usein se tarjoaa Google-mainonnalle erinomaisen parin.

Kilpailu on Bingissä vähäisempää, on siis todennäköistä, että siellä on myös vähemmän kilpailua. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista saada parempi näkyvyys pienemmällä hinnalla.

Google on suosittu hakukone ja käyttäjien ikähaarukka on laaja. Bingin käyttäjät ovat taas keskimäärin hieman vanhempia (yli 35-vuotiaita) joilla on ostovoimaa enemmän.

Vaikka Google on ylivoimaisesti suurin hakukone ja se on hakukoneista kaikkein tunnetuin, ei se silti tarkoita, että kaikki käyttäisivät Googlea. Bing onkin Suomessa Googlen jälkeen toiseksi käytetyin hakukone, ja markkinaosuus oli vuonna 2017 noin 8 %. Prosenttiosuus ei välttämättä kuulosta isolta, mutta se tarkoittaa lähes 20 miljoonaa hakua kuukausitasolla.

Bing-ads mainonta

Tuoreet artikkelit